Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس از تهران: از زمان همه گیری ویروس کرونا در اسفندماه سال گذشته بسیاری از فعالیت‌های ورزشی که در آن‌ها بیم عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی وجود داشت، توسط ستاد ملی کرونا تعطیل شدند.

یکی از این مراکز پیست‌های اسکی بود که به واسطه آن که برای بسیاری از مردم کاربرد تفریحی و گردشگری داشت احتمال تراکم جمعیت و انتقال کرونا در آن بالا بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این‌حال از آنجا که شروع کرونا در اواخر زمستان سال گذشته و همزمان با آب شدن برف‌ها بود، به طبع برای بسیاری از مردم رفتن به پیست اسکی در فصول گرم بهار و تابستان موضوعیت نداشت.

اما با شروع فصل پاییز و آغاز بارش‌ها و برودت هوا و نیز نشستن برف بر روی دامنه کوه‌های ارتفاعات شمالی تهران، قضیه فرق کرد و بسیاری از تهرانی‌ها حسب عادت سالیان گذشته خود به این پیست‌ها رجوع کردند. اوج این رجوع‌ها در طول دوهفته گذشته، هم‌زمان با جولان کرونا در تهران انجام گرفته بود و علی‌رغم مصوبه ستاد ملی کرونا بر دائر بودن تعطیلی پیست‌های اسکی، اما مشاهدات میدانی خبرنگار گویای فراوانی حضور مردم در پیست اسکی آبعلی،توچال و حتی دربندسر بود!

فیلم زیر مربوط به همین شلوغی در اطراف پیست دماوند در روز جمعه است.

به همین منظور به سراغ رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند می‌رویم علت شلوغی زیاد علی‌رغم تعطیلی پیست اسکی را جویا می‌شویم.

اداره ورزش:شهرداری باعث تجمع شده بود/ برای هفته آینده جلوی تکرار آن را می‌گیریم

رضا مقدم رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خصوص تجمع گردشگران در اطراف پیست آبعلی اظهار کرد: مالکیت پیست آبعلی با اداره اوقاف و امور خیریه است و اداره ورزش به عنوان مستأجر حضور دارد.

وی ادامه داد: اگر قرار است پیست آبعلی تعطیل شود، مردم از طریق رستوران‌ها و کوه‌های اطراف نیز نباید وارد پیست شوند.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند تصریح کرد: قرار شده تا با همکاری نیروی انتظامی، پلیس راه، هلال احمر، شهرداری آبعلی و اصناف در روزهای آخر هفته دیگر تجمعی در این پیست اتفاق نیافتد. 

قرار است با همکاری نیروی انتظامی، پلیس راه، هلال احمر، شهرداری آبعلی و اصناف در روزهای آخر هفته دیگر تجمعی در پیست آبعلی اتفاق نیافتد

مقدم با بیان اینکه ما از نظر قانونی باید تابع ستاد ملی مقابله با کرونا باشیم، افزود: اگر پیست باید تعطیل باشد نهادهای مذکور هم باید ممانعت کنند تا در محل پیست ماشینی توقف نکند که چنین مشکلی پیش نیاید.

وی خاطرنشان کرد: پیست اسکی آبعلی از اسفند ماه سال گذشته با شیوع ویروس کرونا تعطیل است؛ این پیست جنبه ورزشی گردشگری دارد و چند سالی است که مدیریت پیست اسکی آبعلی با شهرداری بوده و شهرداری به آش‌فروش، بلال‌فروش و از این قبیل موارد در محدوده پارکینگ پیست اجازه فعالیت می‌دهد که همین سبب تجمع افراد می‌شود.

اداره بهداشت: با افرادی که مردم را به داخل پیست راه دادند برخورد قاطعانه انجام می‌گیرد

حسن خیرخواه رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند نیز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در خصوص عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی‌‌ در اطراف پیست آبعلی اظهار کرد: به محض اینکه مطلع حضور مردم در پیست اسکی آبعلی شدیم اکیپ‌های نظارتی شبکه بهداشت را به محل پیست فرستادیم.

وی گفت: در ادامه و طی جلسه اضطراری که روز شنبه به ریاست معاون سیاسی فرماندار برگزار کردیم قرار شد قاطعانه با کسانی که به هر دلیلی افراد را به پیست اسکی راه دادند برخورد شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند تصریح کرد: پیست اسکی باید تعطیل باشد زیرا این پیستی نیست که بگوئیم فقط چهار اسکی باز در آنجا حضور دارند بلکه به محض اینکه پیست اسکی بازگشایی شود افرادی همچون آش‌فروش و غیره در آن پیست تجمع خواهند کرد و دیگر امکان کنترل و نظارت بر پیست وجود ندارد.

خیرخواه با بیان اینکه وضعیت آبعلی در شرایط نارنجی قراردارد، افزود: رستوران‌ها و مغازه‌های اطراف پیست اسکی باید تعطیل باشند و برای تکرار وقوع این قضیه در آخر هفته آتی نیز علاوه بر صحبت با اصناف و نهادهای مربوطه شخصاً برای نظارت بر نحوه اجرای قانون در محل پیست حاضر خواهم شد.

توچال شلوغ‌تر از آبعلی

با اینحال این شلوغی‌ها فقط مختص به آبعلی و پیست آن نبود و در پیست توچال در ارتفاعات شمالی تهران نیز شاهد وضعیت بغرنجی بودیم.

هیچ مجوزی از طرف فدراسیون پزشکی ورزشی برای بازگشایی تله کابین توچال صادر نشده است

که البته بعد از این رسانه‌ای شدن شلوغی سرسام آور در پیست اسکی توچال، دبیر ستاد ملی کرونا در ورزش گفت: هیچ مجوزی از طرف فدراسیون پزشکی ورزشی برای بازگشایی تله کابین توچال صادر نشده است؛ اطلاعی از صدور مجوز از جایی دیگر را ندارم اما با متخلفان برخورد خواهد شد.

کرونا بازی در ایستگاه شمشک!

با این وجود فقط این توچال و آبعلی نبودند که میزبان آخر هفته تهرانی‌ها باشند و در منطقه شمشک دربندسر نیز شاهد حضور گسترده تهرانی‌ها بودیم.

حضور گسترده  تهرانی‌ها در منطقه شمشک دربندسر  ۹۹/۰۹/۲۰

کاربران شبکه اجتماعی: مساجد تعطیل اما پیست‌های اسکی باز!

بی‌تفاوتی عده‌ای از تهرانی‌ها نسبت به شرایط حاکم بر جامعه و قربانی کردن سلامت مردم و جامعه برای تفریحات شخصی منجر به واکنش‌های بسیاری نیز در شبکه‌های اجتماعی شد.

رئیس هیأت اسکی استان تهران: برای باز کردن پست‌های اسکی منتظر نظر ستاد کرونا هستیم

مرتضی ساوه شمشکی رئیس هیات اسکی استان تهران نیز گفت: با بازگشایی پیست توچال از سوی ستاد ملی کرونا، مدارس اسکی استان می‌تواند فعالیت خود را آغاز کنند.

علی‌رغم این گفته باز مشخص نیست چرا در بعضی از پیست‌های استان اسکی بازان، طبق روال سال گذشته می‌توانستند به استفاده از خدمات بدون کمترین ممانعتی کنند، آیا ستاد کرونا مجوزی صادر کرده است که رسانه‌ها از آن بی‌خبر هستند؟

 سناریو تکراری در وعده‌ها؟

با آنکه رئیس اداره ورزش و رئیس شبکه بهداشت شهرستان دماوند بر لزوم تعطیلی این پیست و اماکن اطرافش تأکید دارد و قول حل این معضل کرونایی را برای هفته بعد داده‌اند اما ابهاماتی نیز باقی است، از جمله آنکه چرا برای هفته‌های گذشته و اوایل آذرماه که شاهد تجمع بودیم اقدامی انجام نگرفت و مجدداً در اواخر هفته گذشته شاهد تکرار آن بودیم؟

همچنین به طور واضح هم مشخص نیست این نظارت‌ها قرار است بر چه مکانیزمی انجام می‌گیرد آیا افزایش نیروی انسانی یا کشیدن فنس دور پیست راه حل خواهد بود؟

هرچند که در پیست آبعلی اگر پیست تعطیل بوده باشد و مردم از راه‌های دیگر خود را به پیست رسانده بودند اما پیست توچال تا همین حد هم تعطیل نبوده و قریب به اتفاق مردم مانند سال‌های گذشته اقدام به استفاده از خدمات این پیست کردند.

به هر حال باید دید منتظر ماند که مسؤولان محلی در آبعلی و توچال برای هفته آینده قادر به مدیریت این مسئله خواهند بود اما آنچه مُسلم و واضح است باید شاهد دخالت، ورود جدی‌تر و نظارت ارگان‌های استانی و یا ستاد ملی کرونا در ورزش باشیم و مثل موارد دیگر این خلاء مدیریت سبب به خطر افتادن جان صدها بلکه هزاران انسان بی‌گناه نشود. از کنار این مسائل نباید ساده بگذریم و در عوض راه حل اساسی و ساده آن تمکین از دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه کرونا و اجرای جدی آن به هر روشی است.

انتهای پیام/۶۷۰۶۶/م

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا ورزشی گردشگری آبعلی اسکی پیست اسکی شمشک توییتر دیزین توچال دماوند رئیس اداره ورزش پیست اسکی آبعلی شهرستان دماوند ستاد ملی کرونا پیست های اسکی شبکه بهداشت پیست آبعلی اطراف پیست سال گذشته برای هفته تهرانی ها اسکی باز آخر هفته پیست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۵۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«رضا سپهوند» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

مجلس دوازدهم یک مجلس ترکیبی از گرایش‌های سیاسی و احزاب مختلف از جمله اصولگرایان، جبهه پایداری، اصلاح طلبان، مستقلین و … خواهد بود.

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

برای دستیابی به توسعه متوازن در کشور و توسعه لرستان که شعار بنده نیز هست باید مشکلات مهمی از جمله رفع بیکاری و اشتغال جوانان، پیگیری مسأله سدسازی و تخصیص حقابه لرستان و جذب سرمایه گذاری از طریق بخش خصوصی و نهادهای عمومی و … مورد پیگیری قرار بگیرد. در این زمینه نیز پیگیری مسائل مربوط به توسعه استان از طریق تأمین منابع کافی برای رفع این مشکلات به طور جدی مورد توجه قرار دارد و پیگیری می‌شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون بودجه، انرژی، توسعه، اقتصاد و کمیسیون صنایع و معادن

مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

بیکاری مهمترین چالش حوزه انتخابیه بنده «خرم آباد، دوره چگنی و بخش‌های تابعه» است. رفع این مشکل نیازمند بودجه و اعتبارات کافی و همچنین جذب سرمایه گذاری مناسب در این استان است. مهمترین راهکار برای تأمین بودجه کافی جهت رفع این مشکل نیز اجرای قانون توازن مناطق محروم است که بر اساس آن ۳ درصد از کل درآمد دولت به صورت سالانه به استان‌های محروم اختصاص پیدا کند.

کد خبر 6079995

دیگر خبرها

  • حل مشکل آب کشاورزان قزوین اولویت مسؤولان باشد
  • راه حل بارسلونا برای مشکل دقایق بازی ویتور روکه
  • نجفی: استاندارد نبودن پیست‌ها برای ورزشکاران هزینه‌بردار است
  • بارش برف در قله توچال تهران؛ هم‌اکنون (فیلم)
  • بارش شدید برف بهاری در قله توچال تهران + ویدئو
  • استاندار تهران: مسؤولان استان تهران برای رفع نیازمندی‌های معلمان تلاش واقدام کنند
  • مسؤولان استان تهران برای رفع نیازمندی‌های معلمان تلاش واقدام کنند
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود
  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد